25. novembar 2019.25. nov 2019.
Ametović nastavlja niz

Ametović nastavlja niz

Treću godinu Omer Ametović čuva trofej namenjen najboljem na međunarodnoj bokserskoj reviji "Memorijal Živorad Rajšić Rajša" koji 17 godina traje u našem gradu. U čast nekadašnjeg šabačkog boksera i trenera, klub koji nosi njegovo ime organizuje Memorijal, gde već tri godine dominira najbolji srpski bokser u perolakoj kategoriji (danas omladinci) Omer Ametović.

Treći junior i mladi bosker Evrope, ovogodišnje zvanje obezbedio je velikom pobedom, jednoglasnom odlukom sudija, 3:0 protiv dvostrukog šampiona Evrope Erguhala Sabrija (reprezentativca Bugarske i člana sofijskog CSKA). Ovo je bio i derbi Memorijala i naravno kategorije omladinaca.

Bokseri kluba "Živorad Rajšić" pokazali su, prema proceni žirija, najviše i u kategoriji pionira i kadeta, gde su pehare za najbolje zaslužili Dušan Stanković, odnosno Dušan Mitrović.

Ukupno je priređeno 28 mečeva u okviru Memorijala i Lige mladih Vojvodine, a nastupali su bokseri iz oba šabačka kluba, većine domaćih timova, kao i gosti iz Bugarske i Crne Gore.

-Prezadovoljan sam nastupom mojih boksera. radimo u teškim uslovima, ali ne posustajemo i ne odustajemo od najviših ciljeva. Nebo je granica za Ametovića i naš naredni cilj je zlatna rukavica početkom decembra. Hvala svima na pomoći u organizaciji, Šabačkoj gimnaziji i našoj vernoj publici - rekao je trener u klubu Dragoljub Stanković.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa