27. novembar 2019.27. nov 2019.
Palma na tribinu u Pozorištu: I Šabac može biti kao Jagodina

Palma na tribinu u Pozorištu: I Šabac može biti kao Jagodina

Večeras je u Šabačkom pozorištu održan svečani deo izborne skupštine Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu. Tribini su pored šabačkog rukovodstva prisustvovali i potpredsednici stranke, predstavnici koalicionih partenera - Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, kao i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Dolazak Markovića u Šabac izazvao je veliku pažnju, pa je sala Pozorišta bila popunjena do poslednjeg mesta.



Na tribini su, pored predsednika stranke, govorili predsednica GO JS diplomirana pravnica Milica Vasić, potpredsednik GO JS privatni preduzetnik Borislav Bošković, predsednica omladine GO JS diplomirana pravnica Vanja Vasić i potpredsednica omladine GO JS studentkinja Katerina Ramić.



Dragan Marković Palma okupljenim Šapčanima je govorio o životu u Jagodini i kakve sve beneficije imaju građani ovog grada, ali i kako je moguće taj model preneti u druge grdove u Srbiji. Takođe, obećao im je da će već sutra u Narodnoj skupštini ministrima postaviti neka pitanja na koja i Šapčani žele da dobiju odgovor. Marković je rekao je da dovoljno da dobiju 25 odsto podrške u Šapcu da bi se život građana popravio za 99 odsto.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa