30. novembar 2019.30. nov 2019.
Zelenović: DS odlučila da bude normalna stranka

Zelenović: DS odlučila da bude normalna stranka

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da je Demokratska stranka na Glavnom odboru odlučila da bude normalna stranka za koju će svaki građanin biti siguran da je to stranka koja će promeniti Srbiju.
Zelenović je novinarima uoči sednice Glavnog odbora Ujedinjene Demokratske stranke kazao da će se to desiti nakon što se stranka promeni.

"Ona se menja tako što otvara svoje poslovanje. Odbor za finansijsko upravljanje i kontrolu stranke će omogućiti da se zna kako se svaki dinar troši. Tako ćemo biti stranka koja ne zavisi od tajkuna, bilo čijih interesa i budžeta, već samo od gradjana", rekao je on.

Zelenović je istakao da je ujedinjenje prilika da novi ljudi udju u politiku, a da se stara lica povuku "u drugi i treći red i puste da nova lica novim odogovorima izadju pred gradjane".

"Nema jake Srbije bez jake Demokratske stranke koja će odgovoriti na ključna pitanja - da je Srbiji mesto na zapadu, da ima strategiju za integracije u EU, da se ne može bežati od rešenja pitanja Kosova i da se izborimo da svako u Srbiji pošteno i normalno glasa", dodao je on.

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da konačni čin ujedinjenja SDS i Zajedno za Srbiju u Ujedinjenu Demokratsku stranku (DS) očekuje "posle Nove godine".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa