1. decembar 2019.1. dec 2019.
Ipak srebrno znamenje

Ipak srebrno znamenje

Šabac - Radnički 8:10 (2:1, 3:4, 1:1, 2:4).

Odlično je počeo meč "Šabac", stvorio prednost od 2:0 i dominirao, pre svega zahvaljujući dobrom proigravanju ka centarskim pozicijama. Ipak uzvratio je Radnički serijom 4:0 do kraja prve i u prvom delu drugog perioda. Najavljen je, na taj način, očekivani tok neizvesnog duela. Nažalost, presudile su greške ili taktička igra Kragujevca koja doprinela da bitniji igrači za Šabac napuštaju igru zbog isključenja, najpre na 20 sekundi, a onda sukcesivno i na duži period.

Čenselor Ramirez je rano dospeo u probleme sa isključenjima i već na početku treće je morao trajno van igre. U istom periodu Pljevančić je uspeo da isprovocira Radulovića. Usledilo je obostrano isključenje do kraja utakmice, a mnogo je Radulović bitniji za igru ovdanje ekipe, nego Pljevančić za Kragujevčane.

U poslednjem periodu bilo je nerešeno pred start, Vučinić doneo prednost sa peterca 7:6, ali možda i ključni trenutak je usledio kada se Rogač prerano vratio u igru posle isključenja, zaradio još jedno, to je bilo treće. Dva gola su donela Kragujevcu prednost, a onda je i Velkić došao u sukob sa Lukićem, doskorašnjim saigračem. Novo obostrano isključenje, ali je Šabac ostao bez jedine alternative na mestu centra. Zbog povrede nije nastupao Gomeš. Treba dodati i da Šabac jednom nije iskoristio prednost od dva igrača više, propustio dve izgledne prilike, u situaciji jedan na jedan.

Drugačije od poraza nije moglo u ovakvoj situaciji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa