4. decembar 2019.4. dec 2019.
Sutra ujutro mraz, tokom dana pretežno sunčano

Sutra ujutro mraz, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji će sutra ujutru biti slab, ponegde i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus sedam do minus jedan a najviša dnevna od dva stepena Celzijusa u mestima sa maglom do sedam na jugoistoku zemlje.

U Srbiji će u petak biti postepeno naoblačenje, posle podne i uveče na jugozapadu i jugu, a tokom noći ponegde i u centralnim i istočnim krajevima padaće slaba kiša.

Za vikend će biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, a padavine će biti slabe i sporadične. Jutarnja i dnevna temperatura biće u postepenom porastu.

Početkom naredne sedmice biće pretežno oblačno i još uvek toplo, mestimično sa kišom, a u utorak uz kratkotrajan pad temperature i sa susnežicom i snegom. Zatim će u većini mesta biti suvo, samo još u sredu na jugoistoku zemlje u prvom delu dana očekuju se mešovite padavine.

Krajem narednog sedmodnevnog perioda očekuje se manji porast temperature.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa