5. decembar 2019.5. dec 2019.
Opasnost od poledice

Opasnost od poledice

Vozači se upozoravaju na opasnost od formiranja leda na putevima zbog niskih temperatura koje se tokom noći i jutra spuštaju ispod nule, uz vlažne kolovoze i maglu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Opasnost od poledice, ali i smanjene vidljivosti zbog magle, prisutna je na većini puteva u Vojvodini, ima je na području Novog Sada, na auto-putu kod Beške, a najgušća je pored reka, kanala i jezera, koja na pojedinim deonicama Mačve, Srema i Banata smanjuje vidljivost ispod 200 metara.

Slično je i na prilazima Beogradu, na obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu, ima je pored Save, Dunava, Drine, Ibra i Morave, a smanjuje vidljivost i na prevojima, mostovima i nadvožnjacima u timočkoj i negotinskoj krajini, kao u Leskovačkoj i Vranjskoj kotlini.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Kamioni na graničnim prelazima na izlazu čekaju na Horgošu 360 minuta, na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcima 840 minuta, na prelazu Bačka Palanka 300 minuta, na prelazu Bogojevo 120 minuta.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na u pravcu Granica PZP Užice/Novi Pazar - Sjenica - Novi Pazar; Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Jošanička Banja - Kopaonik; Kopaonik - Rudnica Granica PZP Kruševac/Novi Pazar - Kopaonik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa