18. decembar 2019.18. dec 2019.
Kup za olimpijske kategorije

Kup za olimpijske kategorije

Tri šabačka tekvondo kluba imala su predstavnike i dobre rezultate na Kupu Srbije za kadete i seniore u olimpijskim kategorijama.

Borci "Letnjikovca" pokazali su najviše i u kadetskoj i u seniorskoj konkurenciji od ovdanjih klubova. Ekipno su seniori treći, a do to mesta vodili su ih odličja: zlato Ivana Karajlovića (do 80 kg), odnosno bronze Vanje Mićića (do 80 kg) i Viktora Puškića (više od 80 kg). Među kadetima, letnjikovčani su se izdvojili zlatom Srđana Teofilovića i srebrom Alekse Vasića, koji su se susreli u finalu kadetske konkurencije, kategorija do 65 kg. Kadeti "Letnjikovca" su u ukupnom plasmanu šesti.

Tekvondisti "Šapca" doneli su jednu seniorsku bronzu, Mateja Ivanović (do 58 kg), kao i dve kadetske, Ksenija Živković (do 51 kg) i Žarko Krajišnik (do 53 kg). U ukupnom plasmanu "Šabac" je sedmi seniorski i deseti kadetski tim. Uz to "Šabac" je doneo i jednu medalju među damama, kada govorimo o A kategoriji.

Vitrine "Viner Čivija" bogatije su za tri kadetska odličja. Nemanja Ilić je drugi, a Miloš Marković treći među kadetima do 37 kg. Uz njih, na pobedničkom postolju je bio i Mateja Jovanović (do 33 kg). Ekipno "Viner Čivi" osmi među kadetima.

Ovo je osvrt samo na medalje u A kategoriji na pomenutom takmičenju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa