7. februar 2018.7. feb 2018.
Nikada kasno za početak

Nikada kasno za početak

Prvi košarkaški trening Mirjana Velisavljević, aktuelni kapiten OKK Šapca, člana elite srpske ženske košarke, imala je tek sa 17 godina. Iako deluje kao izuzetno kasni početak, uspela je radom i talentom da izgradi karijeru obeleženu titulama u Sarajevu, Vršcu, Beogradu, iskustvima igranja u Izraelu, BiH, Kipru i Nemačkoj, kao i reprezentativnim nastupima posle samo jedne seniorske polusezone.
-Nisam nikada planirala da treniram neki sport, ali me je profesor fizičkog uverio kako sam talentovana i uputio na trening ondašnje ekipe "Savatrans" kod trenera Vuletića. Posle podele na dva tima OKK "Šabac" i ŽKK "Mačva", seniorski staž sam započela u "Šapcu", ali sam potom prešla u "Mačvu" gde sam radila sa sjajnim Draganom Vukovićem, trenerom kome dugujem sve košarkaške uspehe i znanje koje me je nosilo kroz karijeru - istakla je Velisavljević.

Opširniju priču o Miri, inostranim iskustvima, radu sa Marinom Maljković, aktuelnoj situaciji u našoj košarci, sportu, interesovanju devojaka za sport, pročitajte u našem štampanom izdanju koje je od sutra na kioscima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa