13. januar 2020.13. jan 2020.
Nslovne strane: Tenis i crkva u fokusu

Nslovne strane: Tenis i crkva u fokusu

(Beta) - - Dnevni listovi na naslovnim stranama pišu u ponedeljak o pobedi teniske reprezentacije Srbije u finalu ATP kupa, o događajima u Crnoj Gori posle usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, najavi smanjenja cenzusa za ulazak u Skupštinu Srbije, kao i o umetničkoj ostavštini glumice Nede Arnerić, saslušanju osumnjičenog za mito jednog od čelnika Železnica Miroljuba Jevtića, koji je na saslušanju, prema pisanju nekih medija, pomenuo i ministarku Zoranu Mihajlović.

ALO – "Zoranim muž peva u Tužilaštvu?!", list piše o saslušanju Miroljuba Jevtića.

BLIC – "Srbija srušila Španiju u finalu ATP kupa", o pobedi srpskih tenisera. List prenosi upozorenja stručnjaka: "Đaci najčešće mete dilera droge".

VEČERNjE NOVOSTI – Povodom napisa da je direktor preduzeća Infrastrukture železnice koji je uhapšen pod sumnjom da je primao mito davao deo tog novca ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović, list prenosi njenu izjavu: "Nemam veze sa podmićivanjem". O smrti glumice Nede Arnerić. list piše: "Uz velike želje u očima krila i veliku setu".

DANAS - "Srbija je prvi pobednik ATP kupa", o pobedi tenisera na takmičenju u Australiji. O peticiji za uvođenje konkretnih mera protiv zagađenja u Srbiji koju je pokrenula Inicijativa Ne davimo Beograd "Hiljade ljudi traži čist vazduh". "SNS smanjuje cenzus zbog bojkota izbora" o reagovanju opozicije i stavovima analitičara na najavu izmene izbornih zakona. O preminuloj glumici Nedi Arnerić list piše "Filmsko lice koje se voli i pamti".

INFORMER - Pod naslovom "Neda je najzad našla mir", list prenosi reči Dejana Karaklajića prvog muža Nede Arnerić. "Zoranin muž je otimao milione" - o saslušanju direktora Infrastruktura Železnica Srbije Miroljuba Jevtića.

KURIR – Pod naslovom "Srbija prvi teniski šampion sveta" o trijumfu srpskih tenisera u Australiji.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom "Zoranu brane od apsa", list piše o saslušanju osumnjičenog čelnika Železnica Miroljuba Jevtića.

POLITIKA – O pobedi srpskih tenisera na ATP kupu u Sidneju "Srbija šampion". Intervju s ministarkom Zoranom Mihajlović list najavljuje pod naslovom "Nemam veze s optužbama zbog kojih je uhapšen Jevtić".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa