19. januar 2020.19. jan 2020.
OŠ "Laza K. Lazarević"

OŠ "Laza K. Lazarević"

Otvoren produženi boravak u Lazinoj školi

Na zadovoljstvo učenika, roditelja i kolektiva OŠ „Laza K. Lazarević”, a saglasnošću Ministarstva prosvete, nauke i tehološkog razvoja na zahtev koji je pokrenut od strane Saveta roditelja i uprave Škole, nakon trideset i osam godina otovren je dugoočekivani produženi boravak.

Temeljna priprema, postupanje u skladu sa zakonskom regulativom, inicijativa roditelja, veliko zalaganje i marljivi radovi, čija je realizacija trajala duže od godinu dana, stvorili su idealne uslove da najmlaći učenici „Lazine” škole uživaju u prostoru produženog boravka.



Kapacitet od 90 metara kvadratih, posebno obezbeđen ulaz, čajna kuhinja sa svom pratećom opremom, savremeni toaleti, prostor za igru i učenje, omogućiće da učenici u savremenim uslovima, i uz upotrebu moderne tehnologije, obavljaju sve aktivnosti uz podršku učiteljice Cece Kojić.

Otvaranje produženog boravka je od značaja za OŠ „Laza K. Lazarević”. Od ponedeljka, 13. januara prostor je otvoren i u budćnosti će ga ispunjavati dečja graja, smeh, radoznalost. Realizacija različitih igara, kulturno-umetničkih i sportskih programa, rešavanje domaćih zadataka i učenje, od sada će, u produženom boravku, biti dostupna i budućim prvacima „Lazine” škole, navedeno je na zvaničnoj fejsbuk stranici ove šabačke osnovne škole.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa