21. januar 2020.21. jan 2020.
Zapadna Srbija:Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži ispisanih tokom noći

Zapadna Srbija:Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži ispisanih tokom noći

Pokret Zapadna Srbija Šabac oštro osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržaja na zgradama javnih ustanova u našem gradu, a koji direktno targetiraju članove našeg pokreta, vršioce javnih funkcija.

Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži ispisanih tokom noći. Iza ovih grafita, zato, ne krije se samo rukopis onih koji su ih ispisali nego i rukopis onih koji su im to naložili, kao i onih koji su, iznoseći neistine u svojim, takozvanim političkim nastupima, dali povod ovakvom monstruoznom targetiranju i blaćenju ljudi.

Laž i mržnja nisu i nikada ne smeju biti prihvatljiv način obraćanja u političkoj utakmici. Samo oni koji nemaju argumente, oni koji nemaju ideje i jasan cilj o svom daljem radu na razvoju grada, mogu posegnuti za lažima, neistinama i prljavom kampanjom.

Očekujemo da se oglase i ograde od ovakvih grafita, ukoliko iza njih ne stoje, i oni koji su javno iznosili neistine o učešću naših pripadnika u radu, kako su isticali, "stožera Zorana Milanovića",što je moglo biti povod za grafite ovakve sadržine.

Iz istorije znamo da najpre dolazi laž, potom više puta ponovljena laž, koja poziva na mržnju, a potom nastoji da legitimizuje nasilje i zločin.

Smatramo da svi koji ovo ne osude, daju podršku lažima, mržnji i nasilju.

Zapadna Srbija to nije i neće raditi nikada. I u tome je snaga našeg počitičkog uverenja. I u tome je razlika.

Pozivamo sve koji su nadležni da istraže, utvrde činjenice i sankcionišu sve koji su se drznuli da na ovaj način pokušaju da legitimišu laž i mržnju, na šta mi ne pristajemo i protiv čega se oduvek borimo.

Zapadna Srbija-Šabački pokret

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa