22. januar 2020.22. jan 2020.
„Pasubio“ darovao Šapcu 127 sadnica

„Pasubio“ darovao Šapcu 127 sadnica

Italijanska firma „Pasubio“ priključila se akciji „Pluća grada Šapca“ donirajući 127 stabala koja su danas zasadili njeni radnici na prostoru stare kasarne.


-Za nas je velika čast da učestvujemo u ovakvim akcijama. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa gradom, jer kad god nam nešto zatreba možemo da im se obratimo za pomoć – rekao je direktor firme „Pasubio“ Feliće Vekio (Felice Vecchio).

Po rečima gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića ova akcija služi da se izgradi budućnost u našem gradu.
-Mi pravimo pluća grada u Sava parku. Želimo da grad Šabac bude lep, čist i da svakom sugrađaninu omogućimo bolje uslove za život. Kao što je rekao predstavnik kompanije "Pasubio" oni svoju poslovnu budućnost vide u Šapcu. U tom smislu pored njihove kompanije u Meksiku, evropska će biti proširena i dograđena u Šapcu. Ako italijanske kompanije vezuju svoju budućnost za naš grad, ja sam siguran da to mogu i svi građani koji ovde žive. Pozivam sve firme koje do sada nisu učestvovale u ovoj akciji da se uključe - kazao je Zelenović.

Do sada je u akciji ozelenjavanja „Pluća grada Šapca“ posađeno 1.350 sadnica u planu je još 650 koje će biti posađene u narednom periodu.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa