23. januar 2020.23. jan 2020.
Naslovne strane za četvrtak, 23. januar

Naslovne strane za četvrtak, 23. januar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela tim gradovima kao i o navodnim podelama unutar članica Saveza za Srbiju u vezi sa bojkotom predstojećih izbora.

BLIC - Pod naslovom "Podmladjeni Pobednik" o toku radova na restauraciji spomenika na Kalemegdanu.

VEČERNjE NOVOSTI - O poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela tim gradovima u tekstu "Trampov emisar ubrzava dogovor". Pod naslovom "Neugasivo sazveždje ljudskosti" o izboru za najplemenitiji podvig godine.

DANAS - U tekstu "Savez za Srbiju ostaje pri bojkotu" o reakcijama na najavu pokreta "Jedan od pet miliona" da će izaći na predstojeće izbore ukoliko Stranka moderne Srbije (SMS) i Nova stranka, kao potpisnici Sporazuma sa narodom, ne proglase bojkot u narednim danima. O novim akcijama inicijative Ne davimo Beograd i Gradjanskog fronta u tekstu "U više gradova 5. februara protesti zbog zagadjenja".

POLITIKA - "U lancu pedofilije političari i biznismeni", kaže za list osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić. O proširenju vojne saradnje Srbije sa drugim zemljama u tekstu "Prve vežbe srpske vojske sa Belorusijom i Kinom".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa