28. januar 2020.28. jan 2020.
Naslovne strane za utorak, 28. januar

Naslovne strane za utorak, 28. januar


Dnevni listovi izdanja od utorka pišu o posledicama koronavirusa, o pogibiji slavnog košarkaša Kobija Brajanta, sporu Telekoma i Junajted grupe i o dešavanjima u Crnoj Gori izazvanim usvajanjem Zakona o slobodi veroispovesti.

BLIC - "Presuda Jutki krajem februara?" nastavlja se sudjenje Milutinu Jeličiću optuženom za seksualno uznemiravanje. Pod naslovom "170 Srba traži evakulaciju iz Kine", list piše povodom pojave koronavirusa.

VEČERNjE NOVOSTI - "Leteli 300 na sat pre udara u brdo", o pogibiji Kobija Brajanta. "Cigarete skuplje 10 dinara", o poskupljenju koje će krenuti 3. februara.

ALO - "Milovi huligani prebili Srbe", o dešavanjima u Crnoj Gori izazvanim usvajanjem Zakona o slobodi veroispovesti. "Srbi pomešali kijavicu i koronavirus", list piše o novom virusu iz Kine.

DANAS - "Kobi je nosio magiju" o pogibiji Kobija Brajanta. Pod naslovom "Da li se režim plaši 'kampanje' sa TV N1" o sporu Telekoma i Junajted grupe. "Hoćemo Srbiju koja se ne mrzi", autorski tekst lidera Pokreta snaga Srbije Sergeja Trifunovića.

INFORMER - "Pilot kriv za smrt Kobija", o pogibiji bivšeg košarkaša Kobija Brajanta. "Narod protiv Milovog zuluma", o protestima u Crnoj Gori zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

KURIR - "Više od 100 Srba moli, izvucite nas iz Kine", o koronavirusu. Pod naslovom "Vučić okupio državni vrh", list piše da je zbog situacije u regionu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao hitan sastanak.

POLITIKA - "Ne treba strahovati od kontakta sa Kinezima", povodom pojave koronavirusa. U februaru će biti raspisan tender za novog izvodjača radova piše u tekstu "Nacionalna banka matičnih ćelija čeka graditelja".

SRPSKI TELEGRAF - "Kako na aereodromu otkrivaju kineski virus" - o novom koronavirusu.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa