29. januar 2020.29. jan 2020.
Srbija u naslovima

Srbija u naslovima

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 29. januar pišu o najavi pokreta "Jedan od pet miliona" da će da izađe na predstojeće izbore u Srbiji i da prekine proteste, pišu i o koronavirusu, o upadu grupe migranata u Mađarsku, o tužbi "kupca Megatrenda" protiv lista "Danas" i o neredima u Crnoj Gori.

INFORMER - "Srbija spremna za koronavirus", list piše o pripremama u Infektivnoj klinici u Beogradu povodom širenja koronavirusa u svetu.
ALO - "Djilasu puko bojkot, šetači idu na izbore", list piše o odluci Pokreta "1 od 5 miliona" da izađe na izbore.

BLIC - List piše o poseti Infektivnoj klinici u Beogradu i navodi izjave "Koronavirus otkrivamo za samo dva sata". "Vreme je da se razgovara hladne glave", o izjavi ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića o odnosima s Crnom Gorom.

KURIR - "Jutka krije stan na Vračaru od 140.000 evra", list piše o bivšem predsedniku opštine Brus i o istraživanjima Agencije za borbu protiv korupcije.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Litije mu ludačke, na sever šalje specijalce" list list dešavanjima u Crnoj Gori piše da je "Djukanović pojačao tenzije; Beograd zatražio informacijo nasilju nad Srbima".

DANAS - "Kupac Megatrenda tužio Danas", o biznismenu Dejanu Djorđeviću koji sudski od tog lista traži 500.000 dinara odštete.. List navodi da "1 od 5 miliona ide na izbore, prekidaju proteste".

POLITIKA - List piše da "Niko ništa ne zna o zabrani uvoza vozila sa 'euro 3' motorom". "Nasilan upad migranata u Mađarsku", o grupi migranata koji su probili ogradu i ušli u Mađarsku.

SRPSKI TELEGRAF - "CIA crna lista Srba", list piše o listi građana Srbije kojoj je američka administracija zabranila ulazak u SAD, kao i o listi zabrane koju je donela Rusija.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa