Info

29. januar 2020.29. jan 2020.
Zelenović: Vučić nalogodavac

Zelenović: Vučić nalogodavac

Predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je danas da je u toku "brutalni napad režima" na televiziju N1 koji "formalno predvodi premijerka Ana Brnabić", a iza koga "kao nalogodavac stoji predsednik Aleksandar Vučić".

"Vučić je pre nekoliko meseci dao komandu da se svim sredstvima spreči emitovanje N1, a u hajku je uključena cela država - od predsednice Vlade, preko ministara do Telekoma i internet sajber kriminalaca - obaraju čak i web portal N1", rekao je Zelenović, navodi se u saopštenju Zajedno za Srbiju.

Poručio je da novinarska udruženja, političke stranke, slobodoumni građani i međunarodna zajednica treba da "stanu na put tom bezakonju" i da svako na svoj način "da doprinos da se zaštiti profesionalizam N1".

"Svi građani Srbije moraju da imaju mogućnost da prate TV N1 posredstvom svih kablovskih operatera. Sve drugo je zabrana emitovanja TV N1 i pokušaj uvođenja ogoljene diktature kojoj se moramo suprotstaviti", rekao je Zelenović.

Prema njegovim rečima, cilj "napada na N1" je da građani Srbije "ne znaju da u Srbiji nema slobodnih izbora, da ne znaju ništa o aferama Krušiku, Jovanjici i Beogradu na vodi".

"Ne sme da se javno govori o korupciji, enormnom bogaćenju i lažnim diplomama najviših funkcionera vlasti", rekao je Zelenović.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa