5. februar 2020.5. feb 2020.
Dušan Vasić (foto: fb strana VK "Šabac")

Dušan Vasić (foto: fb strana VK "Šabac")

Pobeda za miran nastavak

Još jedan derbi očekuje šabačke vaterpoliste naredne subote. Osmog februarskog dana u Šapcu gostuje veliki "Partizan", na startu grupe od šestog do desetog mesta, odnosno grupe za opstanak u Regionalnoj A1 ligi. Iako je uloga favorita na leđima šabačkog kluba, uprkos situaciji u Partizanu, svakako se očekuje derbi, jer dve ekipe dele iste ambicije.

-Partizan je i u Budvi pokazao da je još kvalitetan, a mladi tim dodatno motiviše to što im neko umanji kvalitet. Mi u tu zamku ne smemo da "upadnemo". Ukoliko počnemo kako umemo, već smo odradili veći deo posla, ali nemamo pravo da u bilo kojem trenutku ne pružimo maksimum, zbog sebe i publike za koju se nadam da će doći u velikom broju - istakao je Dušan Vasić, prvotimac ovdašnjeg kluba, na konferenciji za medije.

Iako je noseći kapicu Partizana Nikola Radulović pobedio Šabac pre nekoliko meseci, sada želi da bude učesnik revanša i član pobedničke ekipe i kada mu je drugi grb na čelu.

-Šta se dogodilo, dogodilo se, ja sam profesionalac i bez obzira ko je rival na drugoj strani, moja obaveza, dužnost i želja je da pružim najviše za klub koji reprezentujem sada i da on pobedi. Pristup svakom protivniku je kod mene isti, kao i kod mojih novih klupskih drugova. Želimo da opstanemo u A1 ligi, do tog cilja nas vodi pobeda i ona je cilj i u subotu - dodaje Radulović.

Meč je zakazan za subotu, od 20 časova na Gradskom bazenu. Osim bodova u borbi za opstanak, rezultat donosi i poene za tim koji se prenose i u domaći šampionat!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa