18. februar 2020.18. feb 2020.
Nika fit day otvara Sokolski dom

Nika fit day otvara Sokolski dom

Prvi sportski događaj u novootvernoj, rekonstruisanoj sali Sokolskog doma, biće "Nika fit day" tradicionalna fitnes konvencija zakazana za prvi dan marta. Organizaciju potpisuju studio "Nikaz", Sportski savez Šapca, pod pokroviteljstvom Grada.

-Ove godine akcenat će biti na zdravlju i pravilnom treningu. Očekujemo dolazak 40 fitnes instruktora iz Hrvatske, Crne Gorem Republike Srpske i Srbije. Od 10 do 20 časova sve posetioce očekuju, između ostalog, edukacije o zdravoj kični, adekvatnom treningu za kičmu, zdravoj ishrani i pravilnim načinima kontrole težine, ali neće izostati ni prezentacije na koje smo navikli naše posetioce u prethodne dve godine - ističe Sanja Nikšić, osnivač studija "Nikaz".

Podršku organizaciji i ove godine pružio je Sportski savez Šapca, odnosno grad Šabac, pokrovitelj događaja.

-Vraćanjem Sokolskog doma u funkciju šabačkiu sport je ponovo dobio svoj dom i verovatno da nema poklonika sporta u našem gradu koji zbog toga nije srećan i ponosan. Rekreativni sport i benefiti koje za zdravlje donosi rekreacija veoma su značajni za grad i zato smo bili i bićemo podrška za sve događaje koji unapređuju ovaj deo širokog sportskog spektra - dodao je na konfereciji za medije gradski većnik zadužen za sport Dragan Nikolić.

Obnovljena sala Sokolskog doma


Svečano otvaranje Sokolskog doma biće nekoliko dana ranije, ali kako je reč o sportskom objektu, otvaranjem se može smatrati upravo pomenuta fitnes konvencija kao prvi sportski događaj u šabačkom domu sportova.

Početak je u nedelju, 1. marta, od 10 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa