20. februar 2020.20. feb 2020.
Današnje naslovne strane

Današnje naslovne strane

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka pišu o najavi predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića da za 70 odsto aktuelnih ministara iz te stranke neće biti mesta u novoj Vladi Srbije, razlikama u stavovima američkih izaslanika o rešenju kosovskog pitanja, tužbi novinarke Olje Bećković protiv autora emisije Hit tvit zbog krađe idejne koncepcije Utiska nedelje.

BLIC - Pod naslovom "Grenel i Palmer imaju različit plan za Kosovo" o stavovima američkih izaslanika u vezi rešavanja kosovskog pitanja. "Svake godine 30 dece na odvikavanju od igrica", pokazuju podaci Instituta za bolesti zavisnosti.

ALO - "Tražio ženu u oglasima pa nadjen mrtav i vezan", list piše da je u Zaječaru nadjen na smrt pretučen devizni penzioner.

VEČERNjE NOVOSTI - "Srbe neće naterati u 'albansku' vojsku", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom najava iz Prištine o uvodjenju obaveznog vojnog roka na Kosovu.

DANAS - O najavi predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića da za 70 odsto ministara iz te stranke neće biti mesta u novoj vladi u tekstu "Vučić indirektno priznao da Vlada Srbije nije dobro radila". Pod naslovom "Olja Bećković tužila autore Hit tvita" list piše da je novinarka u tužbi navela da je ukradena originalna idejna koncepcija Utiska nedelje.

INFORMER - Pod naslovom "Ruše me ujedinjeni tajkuni Srbije" prenosi izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom obilaska Klinike za infektivne bolesti.

KURIR - "10 ministara leti iz Vlade?", istražuje list.

SRPSKI TELEGRAF - "Đavo udario na crkvu ali će narod pobediti" donisi ocene glumca Miloša Bikovića o dešavanjima u Crnoj Gori.

POLITIKA - U autorskom tekstu pod naslovom "Pristrasnost nezavisnih analitičara" ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović piše o tome da su do 2014. godine pojedinci u Kancelariji za evropske integracije a potom i u Ministarstvu za evropske integracije svesno radili protivno instrukcijama i interesima Vlade Srbije a za svoj privatni korporativno utemeljen interes. U tekstu "Potpisan predlog izmene zakona o oružju" list piše o predlogu da se rok za preregistraciju oružja produži do marta 2022. godine.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa