20. februar 2020.20. feb 2020.
AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje od 300 do 60 minuta

AMSS: Svi putevi prohodni, na teretnim terminalima zadržavanje od 300 do 60 minuta

Prema izveštaju Auto-moto saveza Srbije svi putni pravci kao i prilazi zimskim centrima su prohodni, upotreba zimske opreme je obavezna, a prema izveštaju zimske službe snega na kolovozu do pet centimetaraima na putevima I i II prioriteta na području Valjeva, Vranja, Kolubare, Kruševca, Mačve, Užica i Zaječara.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema informacijama Uprave granične policije nema zdržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Do formiranja dužih kolona vozila na graničnim prelazima sa Madjarskom i Hrvatskom dolazi na teretnim terminalima a najviše se čeka na izlasku na prelazu Batrovci - 300 minuta, Bačkoj Palanci i Sremskoj Rači, po 240 minuta, dok se na Kelebiji čeka 120 minuta.

Na Horgošu je čekanje za teretna vozila, na izlazu, oko 90 minuta a na prelazu Vatin 60 minuta.

Iz Auto-moto saveza Srbije podsećaju da su u zajedničkoj akciji sa MUP-om postavljene nove Web kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Madjarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Severnom Makedonijom, koje u svakom trenutku mogu da se pogledaju na internet platformi AMSS, i prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intezitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz graničnog prelaza.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa