24. februar 2020.24. feb 2020.
Naslovne strane za ponedeljak

Naslovne strane za ponedeljak

(Beta) - - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 24. februar pišu o odluci gradonačelnika da izađe na lokalne izbore u Šapcu, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da očekuje "ultimatum" oko Kosova, o smrti radio-voditelja Zorana Modlija, o litijama u Crnoj Gori

ALO - "Amifilohije odlikovao Beogradski sindikat", mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odlikovao je ovu muzičku grupu kojoj je zabranjen ulazak u Crnu Goru. O virusu: "Sever Italije u karatinu zbog koronovirusa".

BLIC - List piše da gradonačelnik Nebojša Zelenović izlazi na izbore u Šapcu. "Šešelj štiti Jutku poslaničkim mandatom", list navodi da je predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj primio u stranku Milutina Jelića Jutku, nekadašnjeg gradonačelnika Brusa, kojem se sudi pod optužbom za seksualno uznemiravanje.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše da je na "litijama za odbranu svetinja SPC" bilo 200.000 građana: "Sviće zora narod da probudi". List piše i da je koronavirus "okovao sever Italije".

DANAS - List piše da je umro radio-voditelj i pilot Zoran Modli: "Odlazak letećeg radio-voditelja". "Zelenović: SZS treba da nas podrži", o odluci Saveza za Srbiju da zbog odluke da će učestvovati na lokalnim izborima u Šapcu isključi stranku Zajedno za Srbiju iz svog sastava.

INFORMER - "Pancir već brani naše nebo", o ruskom protivvazdušnom sistemu koji je nabavila Srbija. Pod naslovom "Spremaju nam ultimatum za Kosovo", izjava predsednika Srbije Aleksanadra Vučića.

KURIR – "Kad vidim Novaka, vidim mog Dražena". razgovor sa Biserkom Petrović, majkom legendarnog košarkaša Dražena Petrovića u kojem govori i o Novaku Đokoviću.

SRPSKI TELEGRAF - "Angela za Kosovo spremila novi plan", list piše da kancelarka nemačke Angela Merkel ima novu ponutu za kosovski problem.

POLITIKA - "Za overu potpisa treba više od 80.000 evra" - koliko "koštaju" izborne liste. "Vučić očekuje ultimatum oko Kosova", list p'renosi prenosi izjavu iz televizijskog intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa