26. februar 2020.26. feb 2020.
Bodovi odlaze u Topolu

Bodovi odlaze u Topolu

Opravdano se Dragan Aničić pribojavao ekipe iz Bačke Topole. Nažalost, strah se obistinio na terenu i gosti su slavili 1:0, golom Tumbasevića.

Nije pružio dopadljivu igru tim TSC-a, ali je odigrao disciplinovano i koncentrisano u defanzivi, onemogućivši Šapčane da upute šut u okvir gola. U napadu su odigrali koliko treba za jedan gol. Ipak u Mačvi ističu nezadovoljstvo suđenjem, ističući dve situacije, najpre gol gostiju kojem je prethodilo igranje rukom strelca, a potom i poništen gol Nikole Milinkovića, zbog prekršaja nad golmanom Filipovićem.

Nezadovoljstvo nije na konferenciji za medije skrivao ni trener Dragan Aničić, iako je sportski čestitao rivalu.

-Zoltan i njegovi momci su jako korektni i sa te strane im čestitam na pobedi i borbi, međutim ponavljaju se neke stvari svake nedelje, evo večeras kao i na prošloj utakmici i sve dok se ove stvari budu ponavljale ja neću komentarisati utakmice i to je najblaže što mogu da učinim. Kad budemo mogli da izađemo na teren i kad budemo imali iste uslove kao protivnička ekipa onda ću moći da analiziram nešto i da pričam o fudbalu. Ne želim da koristim neke teže reči, ali nemam više šta da kažem - rekao je Aničić.

Mačvi nisu išli u prilog ni drugi rezultati. Inđija je iznenadila sve i osvojila bod protiv Crvene Zvezde, dok je Rad igrao nerešeno. Radnik je pobedio u Kruševcu i sada je šabački klub poslednji sa deset bodova manje od prve bezbedne ekipe i četiri od tima u baraž zoni.

Za vikend Mačva gostuje u Novom Sadu, ekipi "Proletera".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa