Info

27. februar 2020.27. feb 2020.
Nikola Marković

Nikola Marković

Cilj je šesta pozicija

Opstanak više ni teoretski ne može biti doveden u pitanje, s te strane posmatrano, utakmica protiv Budve u subotu za šabačke vaterpoliste nema veliki značaj, ali oni to ne prihvataju i ističu da je pobeda izuzetno važna.

-Prethodne sezone smo bili šesti, hoćemo da to ponovimo i ove sezone, jer zvanje šestog kluba u regionu koji je poznat po vrhunskom vaterpolu je veliko dostignuće, za toliko veće koliko se puta ponovi. Ostaje žal za nekim utakmicama koje bi nas odvele među pet najboljih, gde verujem da nam je mesto, ali kao šampioni imamo obavezu da budemo najbolje pozcionirani u situaciji u kojoj se nalazimo. Isto želi i Budva, a uz to ona još ni opstanak nije osigurala i ovo je važan meč za nas i tako ćemo pristupiti. Uz to, željni smo i revanša za težak poraz u Budvi u novembru - ističe kapiten Nikola Marković.

Pred Šapčanima je teška nedelja, jer će u sedam dana odigrati tri meča. Posle Budve sledi duel u Beogradu, protiv Crvene Zvezde, utakmica za bodove u Super ligi, a potom, narednog vikenda meč u Splitu protiv "Mornara" kojem će to biti utakmica za spas, a Šapcu prilika za sportsku osvetu za izgubljena dva boda na Gradskom bazenu u oktobru.

-Spremali smo se za sve izazove, tako i za zgusnut raspored, neće to biti jedini slučaj i ne sme nam biti opravdanje. Očekuju nas u martu još tri utakmice, iako su smeštene u sedam dana, cilj su tri pobede, kako šampion treba i mora da razmišlja - dodao je Marković.

Utakmica protiv Budve zakazana je za subotu, od 20 časova, na Gradskom bazenu.



Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa