13. mart 2020.13. mar 2020.
Pokret "Zapadna Srbija" predao potpise podrške

Pokret "Zapadna Srbija" predao potpise podrške

Pokret "Zapadna Srbije" predao je danas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške građana njihovoj listi "Novi tim za Šabac" za predstojeće lokalne izbore.

-Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali kroz potpise. Novi tim za Šabac je neko ko donosi novi program, baziran na dosadašnjim rezultatima i po prvi put za kandidata za gradonačelnika istakli smo ženu i prema informacijama koje imamo o podršci, siguran sam da će Jelena Milošević biti i prva gradonačelnica Šapca u istoriji. Mi ne nudimo samo obećanja, već iza nas stoje konkretni rezultati u vremenu gde smo mi bili faktor stabilnosti. Kreirali smo novo poslovno okruženje, ali nisu samo to naši doprinosi, već su tu i sport, kultura, evropski projekti po kojima smo prepoznatljivi, a u tom pravcu ćemo nastaviti i u narednom periodu - istakao je Nemanja Pajić, predsednik pokreta "Zapadna Srbija".

Jelena Milošević je naglasila da predvodi tim posvećenih ljudi koji ima jasan i konkretan program kada je grad u pitanju i koji će građanima predstaviti tokom izborne kampanje.

- Hvala svima koji su nas podržali na dostojanstven način u sjajnoj atmosferi. Ključne tačke našeg programa su: zdrav život u bezbednom gradu, razvoj i ulaganje u selo, dobri uslovi u vrtićima i školama i kreiranje atmosfere da Šabac bude sjajno mesto za život. U timu je mnogo profesionalaca kojima je Šabac u srcu i verujem u snagu našeg tima - istakla je Jelena Milošević, kandidatkinja za gradonačelnicu Šapca.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa