18. mart 2020.18. mar 2020.
"Sprinteri" do bacačkih medalja

"Sprinteri" do bacačkih medalja

Obe muške ekipe Atletskog kluba "Sprin" sa po tri člana nastupile su na Zimskom Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u Sremskoj Mitrovici nedavno. Srpinteri su osvojili pet medalja, postavili šest ličnih rekorda, zauzeli treće mesto ekipno kod juniora i ubedljivo prvo kod pionira (60 poena, čak dvostruko više od drugoplasirane ekipe).

Miloš Erdevički i ovaj put bio je najbolji sa pobedama u bacanju kugle i bacanju koplja, gde je postigao lični rekord od 46,51 metar. Veljko Rosić je bio drugi u bacanju koplja, a u bacanju kugle je napravio lični rekord od 11.40 metara. Nikola Rosić je uspeo da se domogne trećeg mesta uz lični rekord u bacanju koplja, koji sad iznosi 48.99 metara, dok je Đorđe Jovanović uspeo da baci juniorski disk na vrednost od 37,21 metara, što mu je novi lični rekord. Alanović Aleksa je, napravio dva lična rekorda i u velikoj meri pomogao u ekipnom plasmanu.

Prema prvobitnom kalendaru u maju je predviđen početak sezone na otvorenom, ali, naravno, sve pa i to je sada pod znakom pitanja.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa