18. mart 2020.18. mar 2020.
Ponovo skraćeno radno vreme prodavnica, apoteka, kafana i drugih radnji

Ponovo skraćeno radno vreme prodavnica, apoteka, kafana i drugih radnji

Rad svih ugostiteljskih objekata kao i prodavnica prehrambenih proizvoda ponovo je skraćen pa će prema novoj naredbi Štaba za vanredne situacije o preduzimanju mera na teritoriji opštine Koceljeva sve radnje za proizvodnju i promet roba i usluga biti do 19 časova.

Ovom naredbom obuhvaćeni su kafići, kafane, restorani, moteli, picerije, noćni klubovi, pekare, marketi, piljarnice, prodavnice mešovite robe, trgovinske radnje,apoteke ali i frizerski i kozmetičarski saloni, krojačke radnje, kiosci za prodaju štampe kao i svi drugi kiosci, poljoprivredne apoteke...

Radi suzbijanja i sprečavanja širenja koronavirusa i zaštite stanovništva, zabranjeno je kretanje na javnim mestima, odnosno van stanova, prostorija i objekata za stanovanje u stambenim zgradama i izvan domaćinstva na teritoriji ove opštine žiteljima starijim od 70 godina.

Takođe, u skladu sa merama na državnom nivou, zabranjen je izlazak svim licima u vremenu od 20-05 časova.

Međutim, zabrane kretanja ne odnosi se na zdravstvene radnike sa licencom, pripadnike MUP, Ministarstva odbrane, službi bezbednosti i Vojske Srbije koji su na zadatku, kao ni na lica kojima MUP izda dozvolu za kretanje.

Osim toga, zabrane se neće odnositi ni na fizička lica kojima je neodložno potrebna zdravstvena pomoć i u njihovoj pratnji mogu biti najviše dva lica.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa