24. mart 2020.24. mar 2020.
Paklen snežni dan za šabačke vatrogasce

Paklen snežni dan za šabačke vatrogasce

Kako nezvanično saznajemo, danas su se u roku od samo pola sata na teritoriji Grada Šapca dogodila tri požara. Vatrogasno spasilačke ekipe intervenisale su u Majuru, Ševaricama i ulici Miloša Obilića u Šapcu. Još dva požara dogodila su se jutros, u ulici Zeke Buljubaše u Šapcu i Jevremovcu.

Iz za sada neutvrđenih razloga, u Ševaricama se zapalila kuća starije gradnje. Požar je ugašen, a pored materijalne štete nije bilo povređenih.

Gotovo istovremeno zapalio se automobil u Majuru. Vatra je ugašena, i takođe niko nije povređen. Uzrok će biti naknadno utvrđen.

Treći požar se dogodio u ulici Miloša Obilića. Zapalila se kuća u jednom zajedničkom dvorištu. Zanimljivo je da u toj kući niko ne živi, pa se još uvek samo nagađa o uzrocima požara. Vatrogasna ekipa sa četiri vatrogasca i jednim vozilom još uvek je na licu mesta.



Ranije jutros zapalile su se još dve kuće. Uzrok požara u ulici Zeke Buljubaše najverovatnije je kvarcna peć. Izgorela je jedna soba, a pravovremenom intervencijom vatrogasaca sprečeno je dalje širenje vatre. Požar na kući u Jevremovcu verovatno je izazvao odžak.

Iako je u svim ovim požarima nastala materijalna šteta, najvažnije je da niko nije nastradao, niti je povređen.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa