17. februar 2018.17. feb 2018.
foto: pikanal

foto: pikanal

Kreće Mačva, nastavlja "plastika"

Sportski dan šabačkih klubova otvaraju košarkašice gostovanjem u Nišu, gde ih od 16:30 danas dočekuju košarkašice "Studenta". Domaće imaju ulogu favorita i bore se za mesto među četiri najbolje ekipe lige, dok je OKK "Šabac" siguran na sredini tabele.

Došlo je vreme da i "Mačva" nastavi superligašku borbu. Od 17 časova danas će istrčati na teren na Banovom Brdu gde ih dočejuje "Čukarički". Iako domaći imaju kvalitetniju ekipu i veće ambicije, prednost "crveno-crnih" može biti uigranost s obzirom da je tim na okupu, odnosno da je samo jedan igrač tokom jeseni napustio klub od standardnih prvotimaca. Uz to, u redovima kluba je ostao i najbolji i najefikasniji igrač Bojan Matić.

Šabački ljubitelji sporta imaju večeras priliku da uživo posmatraju rukomet i drugo ovogodišnje kolo Super lige u kome "Metaloplastika" dočekuje "Požarevac". Obe ekipe u utakmicu ulaze posle trijumfa u prethodnoj rundi, Šapčani su iznenadili najbolji tim lige u Nišu, dok su Požarevljani "zakucali" za dno ekipu "Jugovića". Oba tima tragaju za važnim bodovima. Utakmica počinje u 18:30 u hali "Zorka".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa