Berza

  • aero 868 ▲ 0,35%
  • impl 3.790 ▼ -0,03%
  • kmbn 2.300 ▲ 0,04%
  • mtlc 1.800 ⚫ 0,00%
  • niis 599 ⚫ 0,00%
  • tgas 12.803 ▼ -1,52%
(27. mart 2020.)
Bogatić

Vanredno stanje ne odlaže registraciju vozila

Vanredno stanje ne odlaže registraciju vozila
Prema navodima AMSS, uvođenje vanrednog stanja u Republici Srbiji nije odložilo obavezu vlasnika da na vreme registruju svoja vozila. Produženje registracije se i dalje može izvršiti u svim tehničkim servisima koji imaju ovlašćenje za izdavanje registracionih nalepnica, posle obavljenog tehničkog pregleda ispravnosti vozila i uplate svih dažbina.

Vlasnici koji zbog kupovine novog ili polovnog vozila moraju da izvade nova dokumenta treba da se obrate Upravi za upravne poslove MUP-a opštine u kojoj žive.

Za nove vlasnike vozila u opštini Bogatić to znači da posle prikupljanja kompletne dokumentacije treba da je upute poštanskom pošiljkom Upravi za upravne poslove MUP-a policijske stanice Bogatić, na adresu Mike Vitomirovića, broj 4. U dostavljenoj dokumentaciji obavezno je navesti i broj telefona za kontakt radi obaveštenja o terminu preuzimanja novih dokumenata o registraciji vozila. Kako su naš portal obavestili u Upravi za upravne poslove MUP-a policijske stanice Bogatić, do sada su na ovaj način registrovana četiri vozila.

Za one koji posao oko registracije vozila prepuštaju agencijama, portal Mačva-Info je u razgovoru sa Draženom Vukovićem iz agencije i servisa "Broker", saznao da sve agencije i tehnički pregledi u opštini Bogatić rade, sa radnim vremenom prilagođenim uslovima vanrednog stanja, do 14 časova.
Izvor: Mačva Info D.P.

Najnoviji broj

28. maj 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa