28. mart 2020.28. mar 2020.
AMSS: Dobri uslovi za vožnju, ujutro i uveče moguća magla i sumaglica

AMSS: Dobri uslovi za vožnju, ujutro i uveče moguća magla i sumaglica

(Beta) - Uslovi za vožnju su dobri uz većinom suve kolovoze ali su jutra i noći još hladne te vozači treba da budu oprezni zbog moguće magle i sumaglice, saopšio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U saopštenju se dodaje da vozači trebaju da budu oprezni na kritičnim deonicama poput mostova, nadvožnjaka, preko prevoja u višim i planinskim predelima, kao i na deonicama puteva gde se često javlja sumaglica ili magla zbog kojih su oni vlažni i gde je opasnost od poledice velika,
Od 20. marta zatvoreni su svi granični prelazi za drumski putnički saobraćaj, a potpuno je ukinut i međugradski autobuski i železnički saobraćaj.

Na graničnim prelazima za teretna vozila nema zadržavanja.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Krupanj - Šljivova, Jošanička Banja - Kopaonik, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) - Stolice,
Loznica - Zajača - Šarena bukva - Mačkov kamen - veza sa državnim putem 137, Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica, Granica PZP Čačak/Ivanjica (Dubac) - Ivanjica (Kaona), Preko Brdo - Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar, Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar - Odvraćenica - Preko Brdo,veza sa državni putem 197 - Kumanica - Gleđica, Kopaonik - Rudnica,Granica PZP Kruševac/Novi Pazar - Kopaonik.


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa