29. mart 2020.29. mar 2020.
Naslovne strane za nedelju, 29. mart 2020. godine

Naslovne strane za nedelju, 29. mart 2020. godine

(Beta) - Na naslovnim stranama za nedelju 29. mart, beogradska dnevna štampa piše o novim merama Vlade Srbije u suzbijanju korona virusa, donaciji tenisera Novaka Đokovića, preporukama lekara za sprečavanje zaraze.

ALO - Pod naslovom "Da li ste vi normalni", list piše da neki građani ne poštuju zabrane koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kao ni preporuke lekara. O donaciji od milion evra sprskog tenisera Novaka Đokovića "Nole, Bog te poživeo".

BLIC - "Kada se rano otkrije virus se najčešće lako leči", list prenosi izjavu kineske doktorke Ksion Jan koja pomaže lekarima u Srbiji da spreče širenje bolesti. O novim odlukama Vlade Srbije "Oštrije mere: policijski čas vikendom već od 15 sati". "Nole čovek sa srcem kao planina" o donaciji tenisera Novaka Đokovića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Vikendom bez izlaska iz kuće od 15 časova", o novim merama vlade. "Banke da shvate: bez građana ne postoje", prenosi list izjavu guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković.

KURIR - List piše o tome šta je sve potrebno pacijentima koji će biti zbrinuti u privremenoj bolnici u hali Beogradskog sajma "Važno je znati, na sajam možete da ponesete lekove, mobilni, posteljinu...". "Pričešće bez kontakta s metalnom kašičicom", o stavu Sinoda SPC.

POLITIKA - "Najveći porast broja zaraženih, duži policijski čas vikendom", o novim odlukama vlade. "Izolacija neće moći da se odbije", kaže za list direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Goran Stevanović.

SRPSKI TELEGRAF - "Sledi nam 15 dana pakla zbog korone" o procenama stručnjaka i broju obolelih od korona virusa u Srbiji. Povodom povećanog zagađenja vazduha list prenosi izjavu ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana "Ne izlazite iz kuće, ovakav vazduh utiče na pluća".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa