30. mart 2020.30. mar 2020.
Naslovne strane dnevnih novina

Naslovne strane dnevnih novina

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 30. mart 2020. godine, pretežno piše o zdravstvenoj krizi koju je izazvao korona virus u Srbiji, vestima o stanju drugih država usled pandemije, kao i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO - "Ovaj virus je gori od kuge", kaže Dragan Vasiljković koji posle odslužene kazne za ratne zločine i kaže da planira da uđe u politiku kako bi nastavio "da se bori za prava Srba".

BLIC - "Najveća mogućnost da se zarazite je u naredne dve nedelje", o toku epidemije korona virusa u Srbiji. "Malinare čeka dobra sezona", o potencijalima za voćarsku proizvodnju tekuće godine. "Kako da se zaštitite od virusa", list prenosi savete lekara.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Igor je savesno spasao Topolu", o tome kako je "nulti pacijent" pobedio kovid-19. Intervju sa violinistom Stefanom Milenkovićem "Ljudski rod će posle korone biti mnogo bolji".

DANAS - U tekstu "Vulin meri rejting usred pandemije", istražuje zašto je Ministarstvo odbrane raspisalo javnu nabavku za usluge marketinške agencije. "Socijalni nemiri sledeći deo krize", o problemima koji čekaju Italiju nakon obustave vanrednog stanja. Intervju sa košarkaškim trenerom Duškom Vujoševićem "Smeta mi što je predsednik postao i virusolog".

INFORMER - "Narode mi smo u ratu", donosi upozorenje epidemiologa Predraga Kona. Takođe, i reči direktorke Instituta za onkologiju građanima koji provode vreme van kuće "Danica Grujičić: Vi što šetate, imate li gram mozga".

KURIR - "Ova nedelja rešava sudbinu Srbije", ocene zdravstvenih stručnjaka. Pod naslovom "Kina proglasila kraj epidemije", donosi vest iz ove zemlje.

POLITIKA - "Globalna pomoć za lokalni uticaj", o kineskoj spoljnopolitičkoj ofanzivi putem donacija u periodu zdravstvene krize. Epidemiolozi o trenutnoj situaciji "Ovo je ratno stanje".

SRPSKI TELEGRAF - "Korona usmrtila 13 ljudi" o broju žrtava, obolelih i izlečenih od korona virusa u Srbiji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa