30. mart 2020.30. mar 2020.
Dezinfekcione barijere ispred ulaza u zgrade

Dezinfekcione barijere ispred ulaza u zgrade

U nastavku prevencije i borbe protiv širenja virusa Korona u Šapcu, upravnici zgrada na teritoriji grada preuzeli su sunđere i dezinfekcionu tečnost, kako bi postavili dezo barijere ispred svojih ulaza.

Špricevi sa tečnošću sadrže količinu dovoljnu za pet dana. Po isteku tog perioda nadležni će kontaktirati danas prisutne stanare kako bi preuzeli novu količinu dezinfekcionog sredstva.

-Ovo je još jedna mera grada u borbi protiv virusa koji je izazvao pandemiju. Cilj je da sunđeri ispred ulaza budu dezo barijera, odnosno brana da stanari na obući unesu virus u zgrade. Grad i građani su u zajedničkoj borbi protiv virusa i mi ćemo i u narednim danima na različite načine pokušati da podignemo sigurnost svih na području grada, gradskom, prigradskom i seoskom području - istakao je Goran Stojićević, pomoćnik gradonačelnika Šapca.



Upravnici zgrada ističu da ulaze dezinfikuju i sami i uz pomoć čistačica.

-Redovno vršimo dezinfekciju našeg ulaza, kako u dogovoru sa čistačicama, tako i sami stanari. Svakoga dana se trudimo da sprečimo pojavu kovida 19 kod nas. Ponedeljkom i petkom čistačice čiste, a ostalim danima što dezinfekcionim sredstvima koje smo dobili od grada, što onim koji su sami stanari obezbedili, stanari čiste ulaz - rekao je Goran Matić, upravnik zgrade u ulici Vlade Stanimirovića broj 4.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa