31. mart 2020.31. mar 2020.
Naslovne strane poslednjeg martovskog dana

Naslovne strane poslednjeg martovskog dana

Dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 31. mart najviše pišu o borbi protiv korona virusa i najavljenim ekonomskim merama.

BLIC - Da li Srbija polako obuzdava epidemiju korone, "Kon: Opada broj novih zaraženih, ali to ne sme da nas zavara". Karantin od 24 sata moguć tek pred Uskrs "Zatvaraju se Košutnjak, Ada i sva druga šetališta".

VEČERNjE NOVOSTI - List otkriva "Tri tačke paketa za oporavak privrede". Novosti u žarištu Covida - 19 "Ćuprija za dlaku kao Bergamo". Doktorima manje plate tokom izolacije "Propis kažnjava lekare sa virusom".

DANAS - Predsednik Srbije odložio predstavljanje mera medijima, pa ih objavio u TV emisiji "Minimalac za radnike, a sto evra za propagandu". Profesor univerziteta Bojan Pajtić kaže "Vučićeva izlaganja su atak na živce i imunitet". Književnik Dragan Velikić ocenjuje "Sve je podređeno predizbornoj kampanji".

POLITIKA - O 19 zaraženih sugrađana "Korona u domu za stare". Poznati reditelj o izolaciji "Jagoš Marković: Razmaženi smo, da ne kažem bahati". O zatvorenim granicama "Da li će Evropska Unija preživeti KOVID 19".

Foto: Agencija Beta.
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa