2. april 2020.2. apr 2020.
Rekonstrukcija kolovoza u ulici Milutina Bojića

Rekonstrukcija kolovoza u ulici Milutina Bojića

Za početni investicioni ciklus u oblasti infrastrukture Grad Šabac je izdvojio pet miliona evra, a u okviru tih planova trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji kolovoza u ulici Milutina Bojića.

Gradonačelnik Nebojša Zelenović navodi da su sve neophodne javne nabavke, ugovori obezbeđeni pre uvođenja vanrednog stanja, a uz pojačane mere zaštite radnika, uređenje gradskih saobraćajnica će biti realizovano u skladu sa okolnostima.

-Iako je vanredno stanje ne možemo dozvoliti da život u gradu stane, svi radovi koji se trenutno izvode su prema propisima. Radnici poštuju odredbe o nošenju zaštitne opreme, jer vodimo računa o zdravlju svih ljudi. Naravno da se sve radi u otežanim okolnostima, ali kao što sam naopmenuo vodimo računa i o tome da firme posluju, ali i o zaposlenima i završimo planirano, od Savske avenije, preko ulica do drugih javnih prostora koje uređujemo. Zahvaljujem kompanija kao što su Jugokop, Mašinokop, Savremena gradnja. Sve šabačke građevinske firme rade u punom kapacitetu. Apelujem na Šapčane da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove, a ukoliko to učine da nose zaštitne maske. Njih ima dovoljno za sve - rekao je gradonačelnik Zelenović.

Radovi vredni 7 miliona dinara u ulici Milutina Bojića biće završeni u narednih nekoliko dana.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa