3. april 2020.3. apr 2020.
Radovi na Savskoj aveniji

Radovi na Savskoj aveniji

Asfaltiranje ulice koja prolazi kroz Savsku aveniju privodi se kraju.

Gradonačelnik Šapca koji je danas obišao radnike koji su angažovani na izvođenju ovih radova rekao je da ugovoreni poslovi moraju da se sprovedu iako se nalazimo u situaciji pandemija zbog koronavirusa.

- Činjenica jeste da je teško vreme, epidemija, da vodimo računa o zdravlju građana, ali ne možemo da dozvolimo da život stane. Moramo da završimo radove za koje su potpisani ugovori. Radi se u otežanim okolnostima, ali se sve stiže.

Gradonačelnik Šapca je još jednom pozvao sve sugrađane da, iako su lepi dani pred nama, ostanu u svojim domovima, da vodimo računa jedni o drugima, da se ponašamo odgovorno, da što manje izlazimo na ulicu.

- Ključ za borbu protiv zaraze se nalazi u našim rukama. Za sve to vreme, grad će uraditi sve što je u njegovoj moći da se izborimo sa koronavirusom i da uradimo sve planirane poslove. Ti smo u mogućnosti, jer se domaćinski ponašamo - rekao je Zelenović.

On je naglasio da se radovi na Savskoj aveniji odvijaju planiranom dinamikom i da je uz asfaltiranje ove ulice na Savskoj aveniji, urađen i sokak pored stare četkare, kao i produžetak Sremske ulice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa