6. april 2020.6. apr 2020.
Naslovne strane za ponedeljak, 6. april 2020. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 6. april 2020. godine

(Beta) - Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak 6. april, najviše piše o trenutnoj zdravstvenoj krizi, ekonomskim merama koje Vlada Srbije planira za ublažavanje ekonomskih posledica pandemije, hapšenjima tokom vanrednog stanja, drugim društvenim i spoljnopolitičkim temama.

ALO - List piše o poznatim ličnostima koje su prekršile meru policijskog časa "Vanredno stanje ne važi za elitu".

BLIC - "Napada i razara pluća, pa bubrege srce...", o simptomima i posledicama korona virusa. "Zaraženo i 60 vojnika koji su dočekivali naše iz inostranstva", povodom vesti da je koronom zaražena čitava jedna vojna jedinica. "Beograđani i Izraelci smislili prevaru od 60 miliona", o detaljima hapšenja kriminalne grupe u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - "Pekar posejao virus po Pazaru", o navodima da je Novi pazar postao novo žarište korona virusa. Ministar za rad i zapošljavanje tvrdi "Država garant: Neće biti masovnih otpuštanja". Razgovor sa nemačkim političarem Vilijem Vimerom "Uzajamna pomoć u EU pala na ispitu".

DANAS - O merama zaštite privatnosti školaraca u uslovima onlajn nastave list piše pod naslovom "Nastavnici ne smeju da traže snimke đaka". Ekonomski analitičar Miša Brkić komentariše ekonomske mere države "Vlada struže dno svake šerpe da skupi novac". Intervju sa liderom Socijaldemokratske stranke i bivšim predsednikom Borisom Tadićem "Od Vučića će uskoro tražiti da piše recepte".

INFORMER - List prenosi izjave srpskih lekara "Epidemija je u uzletu, treba da se ponašamo kao da je policijski čas 24 sata". O ruskim specijalistima koji su u Srbiji "Rusi ubijaju koronavirus širom Srbije".

KURIR - O izjavi predsednika Vučića "Naredne dve nedelje odlučuju nam sudbinu" i "Predaja nije opcija". List piše o epidemiji u SAD "Najcrnji dan u Americi 1.500 mrtvih za 24 sata".

POLITKA - "Za Uskrs bez porodičnih okupljanja", o najavi novih mera za suzbijanje epidemije. "Tramp šalje vojsku u Njujork" o zdravstvenoj krizi u SAD. List istražuje "Koliko je tačan broj smrtnih slučajeva od korone".

SRPSKI TELEGRAF - O žrtvi korona virusa u policiji "Radovan (58) radio do poslednjeg trenutka". List piše da je "U Srbiji od korone umrlo 39 muškaraca i 12 žena".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa