6. april 2020.6. apr 2020.
ZAJEDNO ZA OSMEH: Besplatni pregledi za decu

ZAJEDNO ZA OSMEH: Besplatni pregledi za decu

Fondacija „Zajedno za osmeh“ je osnovana 2019. godine sa željom, grupe mladih ljudi, da svojim delovanjem pomognu, unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite dece u Republici Srbiji.

Sve su započeli sa željom da pruže podršku oboleloj deci i njihovim porodicama u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka, da pomognu promovisanju i unapređenju sistema dečije zdravstvene zaštite, da pruže svaki vid pomoći i podrške onima kojima je to potrebno.

– Podsećanja radi, godišnje u našoj zemlji od maligne bolesti oboli oko 330 dece i umesto da se igraju u parkovima sa drugarima, nadmeću u sportskim igrama, smeju se raznim dečijim smicalicama, uživaju sa svojim mamom i tatom, braćom i sestrama, oni se svakodnevno bore sa bolovima, infuzijama, tabletama, pa i samim životom. Šok, strah, nemoć, a na kraju i smrt- to je sudbina svakog 7. obolelog deteta u Republici Srbiji, kažu iz ove fondacije.

– Imajući u vidu da je od 1999. godine tj. nakon bombardovanja broj obolele dece u stalnom porastu, pred svima nama je još veća i jača borba za tu decu, za njihovo izlečenje, njihov osmeh, zaključuju iz fondacije Zajedno za osmeh.

Ako se pitate kako biste baš Vi mogli da pomognete, odgovor je jednostavan.
Počev od finansijskih donacija koje mogu biti jednokratne ili na mesečnom nivou na račun fondacije, finansiranjem raznih projekata koje za cilj imaju povećanje kvaliteta života obolele dece.


Dalje ne manje važno, ukoliko ste vlasnik ili rukovodilac nekog privrednog subjekta možete da omogućite besplatne usluge ili proizvode za obolelu decu ili pak značajnije popuste za Vaše usluge / proizvode ( za više informacija kontaktirajte fondaciju putem email-a ili na dole naveden broj telefona).

Telefon: +381 64 238 7792
E-pošta: info@zajednozaosmeh.com

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa