7. april 2020.7. apr 2020.
Asfalt posle skoro tri decenije čekanja

Asfalt posle skoro tri decenije čekanja

Žitelji ulice Marka Kraljevića u Majuru, posle skoro tri decenije čekanja, danas su dobili asfalt. Radovi dužine 800 metara finansirani su programom dva na dinar.

Goran Cvetković


- Hvala komšijama koji su se odazvali na poziv i dali svoj doprinos u asfaltiranju ove ulice. S obzirom da je reč o radovima koji su dugoročni, voleo bih da se više žitelja ovog dela Majura odazvalo, i time pokazalo svoju solidarnost- izjavio je Goran Cvetković, meštanin ulice Marka Kraljevića, i izrazio zahvalnost šabačkoj Gradskoj upravi na finansijskoj pomoći prilikom realizacije radova.

Nebojša Zelenović


-Zahvaljujem se meštanima ulice u Majuru na učešću u ovoj investiciji. Gradska uprava Šabac je tu da u svakom trenutku pomogne u realizaciji onih projekata koje građani smatraju najznačajnijim. Čak i u ovo nevreme- istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i iskoristio priliku da najavi raspodelu zaštitinih maski u ovoj mesnoj zajednici koja je zakazana za sutra.

Osvrćući se na aktuelnu situaciju prouzrokovanu pandemijom korona virusa, gradonačelnik je izrazio uverenje u solidarnost građana Šapca i njihovu odgovornost.

-Pozivam građane da ostanu kod kuće. Ukoliko moraju neki posao da obave, nek to urade sa zaštitnom opremom, jer samo tako pokazujemo odgovornost i prema sebi i prema drugima- izjavio je gradonačelnik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa