8. april 2020.8. apr 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane o koroni, merama, Antiću...

Dnevni listovi izdanja za 8. april 2020, na naslovnim stranama pišu o korona virusu i merama uvedenim u borbi protiv te bolesti i prenose sećanja na preminulog fudbalskog trenera Radomiru Antiću.

ALO – "Lečio koleru sad ratuje sa koronom", razgovor sa doktorom Žarkom Rankovićem koji se vratio iz penzije da bi kolegama pomogao u borbi protiv korona virusa.

BLIC - "Bićemo imuni na koronu kad je dobije 60 odsto ljudi", stručanjaci o korona virusu. "Fudbalski svet žali za Antićem", o smrti fudbalskog trenera Radomira Antića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Zabrana od 24 sata moguća u žarištima", o eventualnom uvođenju mere celodnevne zabrane kretanja u žarištima korona virusa u Srbiji. "Bio mi je kao deo familije", Milenko Pantić o smrti bivšeg fudbalera, trenera i selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića.

DANAS - "Upotreba Vučićeve dece za politički profit", o nastupu premijerke Srbije Ane Brnabić na televiziji "Hepi". "Ako ćemo drastične mere, sada je vreme", epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon o drastičnim merama.

INFORMER – "Beba junak pobedila virus", list piše o najmlađem pacijentu u Srbiji koji se oporavio od korona virusa.

KURIR – "Da se primeni zakon Srpkinja iz Lugana mora na robiju", o slučaju srpske državljanke koja znajući da je pozitivna na korona virus nije nakon dolaska u Srbiju poštovala mere samoizolacije.

POLITIKA - "Koliko su pouzdani testovi na virus korona", o testiranju u Srbiji. "Džonson na intenzivnoj nezi", o premijeru Velike Britanije Borisu Džonsonu koji je smešten na intenzivnu negu zbog zaraze korona virusom.

SRPSKI TELEGRAF – "Bojiću zašto se ne testirate", o dešavanjima u Institutu Dedinje na kome je 67 zaposlenih testirano pozitivno na korona virus.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa