9. april 2020.9. apr 2020.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

I poštanski radnici su heroji vanredne situacije

Samostalni sindikat poštanskim radnika obratio se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Samostalni sindikat poštanskih radnika koristi priliku da se obrati svim korisnicima poštanskih usluga i celokupnoj javnosti kako bi iskazao značaj doprinosa radnika Pošte Srbije umanjenju negativnih efekata dramatične krize izazvane Kovidom 19.

Pridružujući se svim herojima koji nose teret novonastale situacije, radnici Pošte Srbije nesebično obavljaju sve radne zadatke iz domena svog poslovanja, kao i društveno odgovorne poslovekoji su, zbog proglašenja vanrednog, stanja stavljeni pred njih.

Pored stalne izloženosti i pretnje da sami budu zaraženi korona virusom, radnici Pošte Srbije su svakodnevno na adresama svojih korisnika, uslužujući ih u vreme zabrane kretanja, u vreme vikenda i verskih praznika, isplaćujući penzije našim najstarijim sugrađanima kojima je ograničeno kretanje, uz obavljanje svih drugih redovnih usluga.

Radnici Pošte Srbije uvek su uz svoje korisnike i bez obzira što se naš rad, ponekad, nedovoljno afirmiše nastavićemo i dalje da svakodnevno, redovno i uredno obavljamo poslove i radne zadatke koji stoje pred nama.
Samostalni sindikat poštanskih radnika

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa