Info

17. april 2020.17. apr 2020.
USKRŠNjA ČESTITKA  NAČELNIKA MAČVANSKOG UPRAVNOG OKRUGA VLADANA KRASAVCA

USKRŠNjA ČESTITKA NAČELNIKA MAČVANSKOG UPRAVNOG OKRUGA VLADANA KRASAVCA

Najveći hrišćanski praznik, Uskrs, vernici koji vreme računaju po Julijanskom kalendaru, praznik proslavljaju u nedelju 19.aprila 2020.godine.Tim povodom načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac je crkvenim velikodostojnicima,sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, uputio Uskršnju čestitku i poželeo mir,zdravlje,sreću i radost.

U čestitki načelnika Vladana Krasavca se kaže:
"Svim vernicima koji u nedelju 19. aprila 2020.godine slave jedan od najvećih hrišćanskih praznika,upućujem najsrdačnije čestitke.Želim vam mnogo zdravlja,radosti i blagostanja.Ovaj najveći i najstariji hrišćanski praznik proslavite u krugu porodice,sa svojim najmilijima u miru,zdravlju,sreći,blagostanju i toleranciji.Početkom ove 2020.godine sve nas je zadesila pošast, koja je odnela veliki broj ljudskih života.Da bi sačuvali svoj život i živote najmilijih ovaj praznik provedite bez okupljanja, u svom domu i sa najbližima.

Uskrs je praznik koji se slavi u spomen na Hristovo vaskrsnuće,njegovu pobedu nad smrću i nad grehom.I ovo veliko zlo koje je zadesilo čitavu planetu pobedićemo ako budemo imali veru i poštovali savete koji su nam upućeni.
Crkvenim velikodostojnicima,sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, upućujem najiskrenije želje,tradicionalnim hrišćanskim pozdravom :
HRISTOS VOSKRESE!

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa