6. maj 2020.6. maj 2020.
Ipak baraž?

Ipak baraž?

Tokom današnjeg dana već bi trebalo da bude zvanična informacija, ali iz više nezvaničnih izvora se navodi da će fudbalska sezona u Srbiji epilog dobiti na terenu samo u prva dva ranga. Ovo najvaljuje "Sportski žurnal".

Prema ovim nagoveštajima, preostala četiri kola u Super ligi i Prvoj ligi Srbije biće odigrana i to će biti, za većinu timova, kraj sezone, za sve osim za četiri ekipe. Poslednja dva tima Super lige i trećeplasiranu i četvrtoplasiranu ekipu Prve lige očekuju međusobni baraž dueli za popunu, već je izvesno, proširene Super lige na 18 klubova u sezoni 2020/21.

Poslednjeplasirani tim Super lige vodiće borbu protiv trećeplasirane ekipe Prve lige, a pretposlednji protiv četvrtoplasiranog kluba nižeg ranga. Kako šabačka "Mačva" nema velike šanske da se spase kroz četiri preostala kola, očekuju je verovatnop baraž dueli protiv, u ovom trenutku OFK Bačke, ali su promene moguće jer je samo bod razlike u PLS između: Bačke, Zlatibora, Kabela i Kolubare. Naravno, Šapčane i pretposlednji "Rad" samo dva boda razdvajaju, te ima realne šanse ovdašnji tim da sezonu završi bar na pretposlednjem mestu.

U nižim rangovima od drugog, prema najavama, neće biti nastavka i sezona se smatra završenom, ali tu ostaje niz pitanja po pitanju već velikih liga.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa