23. maj 2020.23. maj 2020.
Buđenje pod rednim brojem pet
SPS i JS predale listu za lokalne izbore

Buđenje pod rednim brojem pet

Koalicija Socijalističke partije Srbije (SPS) i Jedinstvene Srbije (JS) predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji kandidaturu za liste (SPS) Ivica Dačić i (JS) Dragan Marković Palma za odbornike u Skupštini grada Šapca.

Dr Goran Makunčević, vršilac dužnosti predsednika Gradskog odbora SPS u Šapcu je tom prilikom pozvao sve simpatizere, članove i glasače SPS-a i JS da ih podrže u ovom programu.

-Naša lista za izbore na lokalnom nivou nalazi se pod rednim brojem pet. S obzirom da je ova koalicija (SPS) Ivica Dačić i (JS) Dragan Marković Palma, takođe predala listu za republičke izbore pod rednim brojem dva, pozivam glasače da nas podrže i na republičkom nivou.

Aleksa Ignjatović, nestranačka ličnost ispred SPS, želi da pokuša u ovoj kratkoj kampanji, kroz normalnu komunikaciju dospe do svakog građanina u gradu.

-Došli smo u situaciju da se najstručniji i najsposobniji polako povlače iz društvenog života. Mladi su nezainteresovani za učešće u političkom životu. Naša parola „Buđenje“ je nešto što se dešava, mi želimo da probudimo svest ljudi, da shvate da svi zajedno moramo da funkcionišemo, da se udružimo radi napretka našeg društva i grada koji bez rezerve volimo i želimo da mu pomognemo. Pozivam sve građane da nam se pridruže da počnemo da radimo prave stvari za naš grad. Smatram da svaki pojedinac zaslužuje da ima podjednaku šansu na zdravstvo, obrazovanje i zaposlenje. Na ovaj način ćemo pokušati da svi budu srećni i zadovoljni, da naši građani budu u dobroj međusobnoj komunikaciji, bez tenzija i prezira- rekao je Ignjatović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa