26. maj 2020.26. maj 2020.
Naslovne strane za utorak, 26. maj

Naslovne strane za utorak, 26. maj

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. maj 2020. godine najviše pišu o novim bezim testovima na korona virus, o državnoj pomoći od 100 evra građanima i o potezima američkog predsednika Donalda Trampa.

ALO "Brzi test na koronu 1.200 dinara; drugi talas ne možemo izbeći", o izjavama epidemiologa.

BLIC Epidemiolog Predrag Kon o daljim merama protiv korone "Maske će možda biti obavezne, švedski model nije dobar". "Tramp traži od Grenela da što pre reši Kosovo", o pojačavanju pritiska sa američke strane.

VEČERNjE NOVOSTI List piše o tome da će specijalni izaslanik za Kosovo i privremeni šef svih američkih tajnih službi Ričard Grenel nakon povlačenja s mesta ambasadora u Nemačkoj više vremena posvetiti Kosovu "Posle pruge rešava i ZSO".

DANAS "Za 100 evra masovno se prijavili i gastarbajteri" glavni je tekst na naslovnoj ovog dnevnika. Autorski tekst lidera "Dveri" Boška Obradovića o štrajku gladju "11 zaključaka za 11 dana razmišljanja".

INFORMER "Korona se na jesen sigurno vraća, virus je jači nego ikad", o navodima epidemiologa Predraga Kona i Darije Kisić Tepavčević.

KURIR O epidemiji korona virusa u Zaječaru list piše pod naslovom "Zaražene pustili kući".

POLITIKA List piše o tome kako će izgledati turistička sezona "Prvi srpski turisti kreću na grčke obale 20. juna".

SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom "Djilas i Šolak kupuju 'Danas' ", list piše da te dnevne novine kupuju lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas i suvlasnik kablovske mreže SBB Dragan Šolak za dva miliona evra.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa