Info

27. maj 2020.27. maj 2020.
Pevač ulazi u politiku zbog migranata

Pevač ulazi u politiku zbog migranata

Nekadašnji pevač Belog dugmeta Alen Islamović pridružio se prvom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću i njegovoj Novoj inicijativi i obelodanio početak svoje političke karijere.

On je uveren da će svojim iskorakom u političke vode rešiti najveći problem rodnog grada Bihaća, a to su po njemu migranti.

- Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umesto da zaštite građane, nečinjenjem su uneli strah i neizvesnost u Bihać - rekao je za 24 sata Islamović.
Poznati pevač je dodatno objasnio da je Bihać tri i po godine u izolaciji, jer se građani skrivaju od migranata.

- Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara Igora Pečenkovića pretukli su u haustoru jer ih je pokušao sprečiti u provali u komšijin stan. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara - tvrdi Alen i obećava - ako pobede na izborima, da će odvesti deset hiljada Bišćana u Brisel da im tamo zapevaju
B 92

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa