30. maj 2020.30. maj 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane 30. maja 2020.

Dnevne novine u izdanjima za subotu, 30. maja, najviše pišu o aktuelnoj situaciji sa epidemijom korona virusa i predviđanjima kako će se ona dalje odvijati, o izborima 21. juna i o drugim temama.

BLIC - "Da li će i kada biti drugog talasa korone", list piše o predviđanjima kako će se nastaviti život uz opasnost da se epidemija korona virusa ponovo javi. O najavama da će muzički festival biti održan: "Egzit 2020 od 13. do 16. avgusta".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o rezultatima medicinskih istraživanja "I ko preleži koronu može opet da se razboli". O završetku školske godine koja je zbog epidemije korona virusa u drugom polugođu bila "onlajn": "Šalju kontrolne, deca na 'raspustu'".

DANAS - "Na dan glasanja sačuvajte zdravlje i dostojanstvo", o pozivu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da građani bojkotuju izbore 21. juna. O predizbornoj kampanji Socijalističke partije Srbije (SPS): "Ivica Dačić jaše na Titovom rejtingu".

POLITIKA - List prenosi dešavanja sa šestog beogradskog strateškog dijaloga: "Vučić: Prezirem one koji misle da im je Srbija otirač za noge". Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić za ovaj list kaže: "Nadam se da će se imidž EU u Srbiji brzo popraviti".
Agencija Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa