Info

30. maj 2020.30. maj 2020.
foto: fkmsradio.com

foto: fkmsradio.com

Samo fudbal nastavio 2019/20.

Posle jučerašnje odluke Vaterpolo saveza Srbije da prekine, odnosno poništi sezonu bar što se nacionalnog nivoa tiče, sva je prilika da će u kalendarom predviđenoj sezoni 2019/20. samo fudbaleri imati još obaveza, dok su ostali sportovi, oni najpopularniji, na pauzi/pripremama za narednu.

Prvi su kraj "odsvirali" u odbojci. Odbojkaški savez je odlučio da ne poništi sezonu, već da poredak u trenutku prekida (15. marta) proglasi za konačan. Ubrzo je "prelomio" i Rukometni savez. On se opredelio da ne prekida, već poništi sezonu bez proglašenja konačnog plasmana, te da finalni turnir Kupa prolongira za avgust. Ostaje "borba" za format u narednoj sezoni. Vaterpolo je u petak i dfinitivno završio sezonu 2019/20. Košarka uskoro dobija i zvaničmnu potvrdu na nacionalnom nivou. Posle odluke o prekidu ABA lige i poništavanju, kao i Evrolige, odnosno Evro kupa, nelogično je očekivati da se još igra u nižim rangovima ovog sporta.

Fudbal je dobio nastavak i skraćenm sistem, ali samo u prva dva ranga, dok je u ostalim, amaterskim, rangovima sve proglašeno završenim po stanju iz 15. marta.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa