2. jun 2020.2. jun 2020.
"Buđenje", novi put

"Buđenje", novi put

Na današnjoj konferenciji za štampu koalicije gradskih odbora Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije u Šapcu, potvrđeno je zajedništvo ovih partija uz želju da promovišu jedinstvo, smanjenje političkih tenzija pred izbore u gradu, socijalnu pravdu i iste mogućnosti za sve građane Šapca.
Predstavljajući se advokat Aleksa Ignjatović, kandidat ove koalicije za gradonačelnika Šapca, poručio je građanima da se na lokalu za njega mogu opredeliti, pod rednim brojem šest, dok će na republičkom nivou njihova koalicija biti pod brojem dva.
Ignjatović je istakao da se zalaže za "pozitivnu" kampanju uz poštovanje drugačijih mišljenja i davanje šansi mladima i "uspavanim" građanima koji imaju šta da kažu.
- Kratka kampanja treba da da mogućnosti za afirmaciju svim građanima u interesu pozitivnih razvojnih šansi grada i njihovom boljem životu, poručio je Ignjatović.
Njegova koleginica, predsednica Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu, Milica Vasić pozvala je sve zainteresovane građane da dođu na njihov zajednički promotivni skup, koji će se održati u četvrtak ( 4. jun) na Trgu šabačkih žrtava sa početkom od 18 časova. Planirano je da se prisutnima obrate lideri koalicije Dragan Marković Palma i Ivica Dačić.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa