2. jun 2020.2. jun 2020.
Ljudi, a ne političke stranke

Ljudi, a ne političke stranke

Lista „Metla 2020 – za opstanak – jače od bojkota Srđan Mitrašinović“ predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji potrebne potpise za predstojeće lokalne izbore u Šapcu.

Nosilac liste Srđan Mitrašinović se tom prilikom zahvalio svim sugrađanima koji su svojim potpisima dali podršku za kandidaturu ove liste, čime im je omogućeno učešće na predstojećim lokalnim izborima.
-Kao jedan od mlađih političkih aktera na šabačkoj lokalnoj političkoj sceni uspeli smo da prikupimo oko 2.200 potpisa, i bićemo jedan od četiri učesnika na ovim lokalnim izborima koji će imati svih 69 kandidata za lokalni parlament. Mi akcenat ne stavljamo na jednog čoveka-lidera nego na dobre ljude. Takvi su svi kandidati na našoj listi i naša su najveća snaga. Svaki od njih svojim imenom i prezimenom je garant svojim komšijama i ljudima sa kojima dele svakodnevicu, da ćemo ono što je naš predizborni plan sa sigurnošću realizovati kada nam sugrađani daju poverenje u narednom četvorogodišnjem ciklusu- rekao je Mitrašinović.

Prvi na listi koalicije Metla 2020 Božidar Katić ističe da je važno birati ljude, a ne političke stranke. Naveo je da su četiri stuba politike ove koalicije: porodica, obrazovanje, poljoprivreda i tradicija.
-Ono o čemu ćemo mi pričati u ovoj kampanji jesu rezultati rada koje smo ostvarili u prethodnom periodu. Nećemo pričati protiv čega smo nego o onome za šta mi jesmo i zašta se zalažemo. Verujemo da su četiri osnovna stuba na kojima se nastavlja naša politika i na koji bi trebala da se naslanja i politika ovog grada porodica kao temelj društva kao uslov našeg opstanka, obrazovanje kao jedini način da se izađe iz siromaštva. Poljoprivreda kao naša jedina razvojna šansa i tradicija koja predstavlja duh i kamen temeljac na kom možemo jedino uspešno da gradimo uspešno svoju budućnost- rekao je Katić.

Lista „Metla 2020 – za opstanak – jače od bojkota Srđan Mitrašinović“ će se naći na 9. Mestu na listi za lokalni parlament.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa